Hieman jo jännittää tulevan viikonlopun Surok näyttely sunnuntaina. Saimi ja minä olemme molemmat ensikertalaisia. Onkohan kaikki tarpeellinen hankittu? Onko Saimi hyvässä "vedossa". No me mennään nyt vasta opettelemaan joten ei me tän valmiimpia voida olla. Ehkä saan sitten vinkkejä tai opi kantapään kautta mitä tehdä toisin.

Eilen teurastettiin porsaan sydän pienen pieneksi paloiksi. Hugo tajusi mistä on kyse, mutta Saimi ei ymmärtänyt hyvän päälle. Myös katkaravuista molemmat kisut tykkää.

Saimin näyttelyhäkin tarvikkeet ei ole ihan vielä valmiit joten kiirettä pitää sen suhteen. Pohja tekemättä kokonaan. Hugon verhoihin laitoin niittejä tänään, mutta ne loppuivat kesken. Täytyy ostaa lisää, ketjut myös puuttuvat samoin kun pohja. Huomenna on kyllä pakko tehdä niitä tai muuten ne jää viimeisen illan hommaksi ja mulla hermo palaa... Ahdistaa kun ne ei ole valmiit.

Mitään uusia kuvia ei ole nyt laitaa tänne. Olen hieman yllättynyt sivujen käviämäärän runsaudesta... eli kai tätäkin joku sit seuraa?